Strijd PVF altijd oprecht geweest - PVF

Search
Go to content

Main menu:

Actueel archief

Strijd PVF altijd oprecht geweest
Nickerie, 7 december 2013

Op zaterdag 7 december 2013 heeft de PVF(Politieke vleugel v/d FAL) een congres belegd in het gebouw van de Kennedy stichting aan de Gemenelandsweg. Een belangrijk agendapunt van het congres was bestuursaanvulling. Enkele opengevallen plaatsen in het hoofdbestuur moesten ingevuld worden. De aanvulling van het bestuur is noodzakelijk vanwege de noodzakelijke voorbereidingen voor de verkiezingen van 2015 waarbij de partij aantal besluiten moet nemen. Het nieuw bestuur heeft mandaat om aantal besluiten naar de verkiezingen van 2015 toe te mogen nemen. Onder voorzitterschap van Soedeshchand Jairam is het bestuur van de PVF aangevuld met aantal nieuw gekozen bestuursleden.

De PVF is van mening dat gedurende de periode 1996 – 2010 er door de partij bijzonder veel strijd is geleverd voor de agrarische ontwikkeling, verbetering van de situatie van de arbeidende klasse, bestrijding van de corruptie en een betere inkomensverdeling. Deze bijdrage had de PVF voornamelijk kunnen leveren via het parlement. Tot 2010 was de PVF met twee zetels vertegenwoordigd in het parlement en maakte deel uit van de oppositie. De partij merkt op dat de huidige oppositie haar eigen beleidsmaatregelen afkeurt, die zij vóór 2010 zelf hadden ingevoerd. Een duidelijk voorbeeld hierbij betreft de government take, voor de landbouwsector.
De strijd van de PVF is dus altijd oprecht geweest.

De PVF was sinds de verkiezingen van 2010 tot heden minder zichtbaar geweest op het politiek veld omdat de partij vindt dat men de uitspraak van het volk moet respecteren. Wanneer wij als partij geen zetels hebben behaald en niet vertegenwoordigd zijn in het parlement moeten wij op een andere wijze onze bijdrage leveren. Nu de verkiezingen naderen beginnen we stapsgewijs weer ons politiek werk op het veld te voeren. Tot nu toe was de partij meer intern bezig.

Het bestuur van de PVF is aangevuld met Gajtrie Kali (tweede secretaris), Biswanand Kalloe (penningmeester), Bhartie Tjikoeri (tweede penningmeester) en Erak Fateh mohamed (commissaris). Ook het adviesraad waarvan de Drs. Marcel Panday voorzitter is, is versterkt door de heren Jayant Ganga, Moen Abdoelbasier en Iwan Tevreden.


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu