Samenwerking PVF-NPS voor zetels Nickerie en Saramacca - PVF

Search
Go to content

Main menu:

Actueel archief

Samenwerking PVF-NPS voor zetels Nickerie en Saramacca
Nickerie, 14 januari 2015

De Nationale Partij Suriname (NPS) en de Politieke Vleugel van de FAL (PVF) hopen uit de samenwerking die zij vrijdagmiddag aangaan, tenminste twee zetels binnen te halen. De overeenkomst tussen deze partijen wordt ondertekend in Groningen, Saramacca, door de voorzitters Gregory Rusland (NPS) en Soedeschand Jairam (PVF).


Starnieuws verneemt dat in Nickerie de NPS Jairam zal ondersteunen. Volgens de voorlopige onderhandelingen tussen de samenwerkende partijen heeft de NPS de vijfde plaats in Nickerie. De VHP heeft plek nummer 1, 3 en 4. Pertjajah Luhur staat op nummer 2. De NPS gaat ervan uit dat samen met PVF de zetel op basis van voorkeursstemmen binnengebracht kan worden.

In Saramacca heeft de NPS de derde plek. De VHP is lijsttrekker en op nummer twee staat Pertjajah Luhur. Tijdens de vorige verkiezingen heeft de NPS net niet voldoende stemmen gehaald om een zetel te kunnen veroveren in Saramacca. Met de ondersteuning van PVF denkt de groene partij dat de zetel ook op basis van voorkeur kan worden veroverd. De samenwerking tussen NPS en PVF is een aangelegenheid tussen deze twee partijen. De PVF wordt op de NPS-vleugels meegenomen in de combinatie van de samenwerkende partijen.


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu