PVF activeert kernen in Nickerie - PVF

Search
Go to content

Main menu:

Actueel archief

PVF activeert kernen in Nickerie
NSS, Nickerie, 27 Jan 2014

De voorzitter van de Politieke Vleugel van de Federatie van Agrariërs en Landarbeiders (PVF), Soedeschand Jairam, heeft verschillende kernen in het district Nickerie geactiveerd. Ook zijn er kernbesturen geïnstalleerd. Op de vergaderingen heeft Jairam zijn achterban duidelijk gemaakt dat het erg belangrijk is om te weten op welke kandidaat er gestemd zal worden. Dit zegt Jairam aan Starnieuws.


De aanwezigen is bewust gemaakt dat zij bij de verkiezingen van 2015 niet alleen moeten letten op welke partij zij hun stem moeten uitbrengen. De kandidaat is ontzettend belangrijk. "Het grootste deel van de volksvertegenwoordigers uit Nickerie heeft heel weinig zijn stem laten horen in het parlement. Commentaar leveren en dat nog buiten het parlement is nutteloos", meent de PVF- leider.

Volgens Jairam moeten de Nickeriaanse leiders zich vooral focussen op de rijstsector. De verdere ontwikkeling van de agrarische sector is niet weg te denken, zegt Jairam. "De opwaartse trend van de agrarische productie moet in het belang van de sociaaleconomische ontwikkeling van Nickerie gecontinueerd worden.

Over de wijze van deelname aan de verkiezingen van 2015 , zullen de komende weken besluiten genomen worden. Bij de besluitvorming is er rekening gehouden met de doelstellingen en visie, de interne structuur van de PVF, de financiële positie van de partij en ons kiesstelsel", deelt Jairam mee.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu